Real Μοίρες
Συντονιστές: Ironman, Knight, Morgan, Anzac
δεν θελω να σε απογοητευσω, αυτη ειναι η τακτικη της ομαδας και με αυτην ξεκινησε και με αυτην θα καταληξειwinder έγραψε:Σωστός! απλά δεν καταλαβαίνω γιατι; ποιά η πρωτοπορία; Και ας δούμε τι αρέσει στους περισσότερους.GOOSE έγραψε:Για τσέκαρε στο πάνω μέρος του Forum το κουμπί F.A.Q.!!!!
ειναι κατι που δεν επιθυμω να αλλαξει περαν οποιας ψηφοφοριας
sorry παιδες
ειναι το δικο μας σημα κατατεθεν !!!
Οι δικες μας ονοματολογιες στις μοιρες μας προσδιδει μια μοναδικοτητα.
Επειτα, επειδη ασχολουμαστε με ενα σχετικα ευαισθητο θεμα(την αεροπορια) καλο ειναι εστω στα χαρτια να διαφοροποιουμαστε.
Παντως θεωρω πως ειναι καλο να εχουμε τις δικες μας μοιρες.
Οι πραγματικοι πιλοτοι εφαγαν 4-5 χρονια απο τη ζωη τους για να εχουν ενα πατσοσημο και να ανηκουν σε μια μοιρα. Δεν θα μου αρεσε λοιπον να ειμαι εστω ενας εικονικος πιλοτος που απλα στον ελευθερο χρονο του ασχολειται με το Falcon και ανοικω στην -π.χ.- 330.
Respecta που λεει και ο Ali G!

Επειτα, επειδη ασχολουμαστε με ενα σχετικα ευαισθητο θεμα(την αεροπορια) καλο ειναι εστω στα χαρτια να διαφοροποιουμαστε.
Οι πραγματικοι πιλοτοι εφαγαν 4-5 χρονια απο τη ζωη τους για να εχουν ενα πατσοσημο και να ανηκουν σε μια μοιρα. Δεν θα μου αρεσε λοιπον να ειμαι εστω ενας εικονικος πιλοτος που απλα στον ελευθερο χρονο του ασχολειται με το Falcon και ανοικω στην -π.χ.- 330.

Ali G in da house?thundercat έγραψε:Οι δικες μας ονοματολογιες στις μοιρες μας προσδιδει μια μοναδικοτητα.
γαμω τα ατομα
τι γελιο !